Thuis Nieuws

Pijpmontage voor brandbeveiliging

Certificaat
China Leyon steel Co., Ltd certificaten
China Leyon steel Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De warme en geduldige antwoorden, antwoorden snel aan mijn onderzoeken en vragen, ook zeer professioneel voor de producten en de industrie. Dank u zeer!

—— Darren Salmon

Snelle levering, sterk pakket, de uitstekende naverkoopdienst, als om het even welke kans, ik met u zou willen opnieuw samenwerken

—— Amy Brierly

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Pijpmontage voor brandbeveiliging
Laatste bedrijfsnieuws over Pijpmontage voor brandbeveiliging

Ter gelegenheid van de Wereldbeker, werd een grensoverschrijdende voetbal en brandveiligheidssamenwerking gehouden in Changning-District. Op de ochtend van 12 Juli, gaf de van de het Districts Openbare Veiligheid van Shanghai Changning de Brandbrigade een brief van benoeming aan de vier spelers van Yan Gangling, Cai Huikang, Zhang Yi en Zhang Wei van Hong Kong Group Football Club uit, die hen uitnodigen om als ambassadeur voor de brandpropaganda van Changning-District te dienen. Het brandweerkorps hoopt om publiciteit aan brandveiligheid door samenwerking tussen de twee partijen te versterken.

 

Daarom is geen kwestie welk soort de bouw, het met volledig brandbestrijdingsmateriaal, de montage van de Buigzaam Ijzerpijp zou moeten worden uitgerust, de gegroefte kneedbare montage van de ijzerpijp een essentieel onderdeel van brandbestrijdingsmateriaal.

 
Bartijd : 2018-07-16 00:23:20 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Leyon steel Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Anne

Tel.: +86 13524796263

Fax: 86-21-34713279

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: De Stad van Shanghai, China